31 August 2011

Crowd Funding voor Religie NuFotograaf Eddy Seesing heeft met zijn project 'Religie Nu' fotoportretten gemaakt van 70 religieuze bewegingen in Nederland. De voorgangers van de verschillende religieuze bewegingen zijn gefotografeerd in een belangrijk moment voor hun religie (een zogenaamd  tableaux vivant). Deze fotoportretten zullen tentoongesteld worden in de Kunsthal Rotterdam van 16 december 2011 tot en met 12 februari 2012.

Om de kosten te financieren van het opplakken en plastificeren van de 70 cm grote foto´s doet Eddy een beroep op de Internet community middels ´crowd funding´. Ga naar projectpagina ´Religie Nu´ op http://voordekunst.nl/vdk/project/view/142-religie-nu en steun dit project met een donatie.

Ik had het voorrecht om mee te werken met één van de foto´s en ik was zeer onder de indruk van de compositie die Eddy had gemaakt. Ik zal de expositie dan ook zeer zeker bezoeken om de overige foto's te bekijken.

Meer informatie over het project kan je vinden op Eddy´s web site: http://www.eddyseesing.nl/eddyseesing/cms/cms_module/index.php?obj_id=16184
No comments:

Post a Comment